2014-10-27
Steekwoorden jubilarissen

Steekwoorden jubilarissen

25 jaar:
Nick en Jeff van Wijk (twee broers) en Bram Kooyman: Zijn alle drie bij de senioren begonnen bij een team wat ooit SKV 11 was.
Tijmen: weten jullie zelf genoeg van Richard en Edward: ook twee broers waar jullie ook genoeg van weten.
Cor Jansen: was volgens mij al lid halverwege de jaren zeventig als pupil. Is hij daarna er een tijd uit geweest? Anders zou hij al bijna 40 jaar lid zijn.
40 jaar:
Arnold Beijer: een van de eerste vutclubleden. Specialiteit kapotte TV en geluidsapparatuur. Achter de bar gestaan.
Arjan van de Borst: zat zo vast in het tweede dat toen hij een keer met het eerste mee moest niet op het lijstje had gekeken en gewoon in de bus met het tweede meeging.
Jan van Dijk: speelde in een lager elftal. Was de eerste winnaar van Willem van Roekel penalty bokaal bij de D-pupillen.
Jacques Hugo: jarenlang lid van het feest- en vrienden elftal: SKV 6 met o.a. Wout Driever, Kees en Sjaak van Holland, Wim de Leeuw.
Marcel La MaƮtre: uit een typische SKV-familie: vader Gerard was op jonge leeftijd secretaris van het bestuur en moeder Eefje stond vaak achter de bar. Nu speelt zijn zoon weer bij SKV.
Wim van de Tak: niet voor niets lid van verdienste. Zoomcie jarenlang op zaterdag regelend op De Zoom van 9 tot 18 uur. Ook een tijd in het bestuur. Lichtmasten A-veld: uit oud schroot heeft hij 24 stukken van 6 meter lasklaar gemaakt voor de 6 masten van 24 meter in 1987.
Evert Veenendaal. Speelde in een lager elftal. Veel werk als trainer en leider gedaan voor het G-voetbal.
50 jaar:
Ab van Grootheest: jarenlang keeper bij de gouden tientjes. Al het metselwerk van onze kantine gedaan. Weet als enige wat op het briefje in de bierfles staat die hij in het herentoilet ingemetseld heeft in 1973.
Gijs van Veenendaal: scheidsrechter, Vutclub, oud-papier, leider SKV 2: jarenlang stimulator, leider en vertegenwoordiger in het bestuur en bij de KNVB van het G-voetbal.
60-61 jaar:
Johan van de Hoeven: meer dan 30 jaar in het bestuur. In SKV 1 gespeeld en meerder keren gedecoreerd door vereniging en SKV.
Wim van de Hoeven: jarenlang de man voor technisch werk in de vutclub zoals elektriciteit.
Speelde vooral in het tweede maar maakt een historisch doelpunt (voor hem) voor SKV 1 uit tegen OWIOS.
Johan van Manen: Speler van de Gouden tientjes en ooit door Jan van Eijck opgehitst om nog eens in SKV 3 te spelen waar hij nog steeds moe van is. Bestuurslid en feestcommissielid van alle feesten in de jaren tachtig. Adviescommissies. En nog veel meer.
65 jaar:
Daan Jansen: jarenlang wedstrijdsecretaris, bewassing, leider SKV 1. Lid van verdienste.

2014-10-27